Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Nieuws & Updates van Guidance
Het PIM-systeem inzetten voor e-commerce doeleinden

Een PIM-systeem (product informatie management systeem) is niet alleen onmisbaar om productinformatie te beheren; het is ook van onschatbare waarde voor het optimaliseren van uw e-commerce website. Zo kan vanuit Catalogger PIM alle productinformatie worden opgehaald, kunnen er gerelateerde artikelen en accessoires met elkaar worden gekoppeld, en kunnen geavanceerde filters worden opgezet.

Hoe onze klanten zelf webpagina’s ontwerpen met de webeditor
1 november 2017

Sinds de lancering van Stentor 6.0 maken onze klanten gebruik van een gloednieuwe en verbeterde webeditor. Met de WYSIWYG editor maken zij in een handomdraai de mooiste professionele webpagina’s.

Classificeren met ETIM 7.0 – Zo werkt het

Op 1 september heeft ETIM International de nieuwste versie van de ETIM classificatie gepubliceerd: ETIM 7. In ETIM 7 is een groot aantal verbeteringen opgenomen, inclusief veranderingen in de klassen indelingen.

Stentor 6.1 is beschikbaar
15 september 2017

Stentor versie 6.1 is vanaf nu beschikbaar! Lees meer over de belangrijkste vernieuwingen zoals de webeditor snippets, responsive afbeeldingen, meer SEO mogelijkheden en betaalafhandeling integratie.

Snel het juiste product vinden met productselectors
21 augustus 2017

Het doorzoeken van een groot assortiment kan voor de klant een aardige opgave zijn. De oplossing? Een productselector waarmee de gebruiker met een paar klikken bij het juiste product uitkomt.

De slimme Catalogger 10 features

Catalogger 10 (PIM en PRINT) is voorzien van veel handige features en functionaliteit voor een efficiënter beheer van uw productinformatie en het gemakkelijk (geautomatiseerd) publiceren naar web en papier.

Wicor: webshop met Exact online koppeling

Voor de nieuwe webshop van Wicor Horeca Supplies zijn webservices toegepast. De informatie uit Wicor’s ERP systeem Exact Online wordt direct in de webshop gebruikt, en bestellingen vanuit de webshop komen direct in Exact Online te staan.

Berekenen terugverdientijd (ROI) Pim systeem
18 mei 2017

Het daadwerkelijk inzicht krijgen in de terugverdientijd (ROI) bij de aanschaf van een PIM is niet altijd makkelijk. In dit blogartikel geven wij een leidraad om de ROI (Return Of Investment) van een PIM systeem te berekenen.

Webeditor: professionele webpagina’s maken zonder voorkennis

De mooist webpagina’s maak je nu gewoon zelf en in een handomdraai! Onze nieuwe webeditor heeft honderden mogelijkheden voor het creëren van verschillende lay-outs, heldere teksten, SEO-vriendelijke koppen, aansprekende afbeeldingen en handige formulieren.

Waarom een PIM-systeem?
9 april 2017

Uitgebreide en correcte productinformatie wordt steeds belangrijker en klanten hebben behoefte aan veel en gedetailleerde informatie. Uw productinformatie moet op steeds meer verschillende media komen te staan zoals uw website, catalogi, prijslijsten, noem maar op. En door de online verkoop is een snelle time to market belangrijker dan ooit. Hoe beheert u al deze informatie? Om uw informatie écht efficiënt te kunnen beheren is een PIM-systeem essentieel. Guidance legt uit waarom.

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018