Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Nieuws & Updates van Guidance
Van Assendelft - Hollander Bogaert: 3 verschillende webshops uit één database

Onze klant Van Assendelft - Hollander Bogaert, groothandel op het gebied van kampeerartikelen maakte 3 webshops met verschillende assortimenten en uitstralingen. Het opzetten van de 3 webshops was snel gerealiseerd; de styling is op de basiswebshop gebaseerd en alle informatie komt vanuit dezelfde database.

Internationaal zakendoen: websites in het Chinees
3 februari 2017

Buiten Europa liggen voor groothandels en producenten veel zakelijke kansen. Vooral China is met zijn 1,3 miljard inwoners een zeer interessante markt. Een aantal van onze klanten spelen hier inmiddels al op in en hebben een compleet Chinese website live.

Succes behalen met geautomatiseerde catalogi

Catalogi ouderwets? Zeker niet! Talloze klanten van groothandels gebruiken dagelijks papieren publicaties vanwege alle mogelijkheden die ze bieden. En door inzet van automatisering is het maken van een catalogi geen ingewikkeld of tijdrovend proces meer.

Webdesign trends voor 2017
23 november 2016

Webdesign blijft constant in ontwikkeling en er wordt continu gezocht naar verbetering in zowel de gebruikerservaring en uitstraling. Wat vorig jaar nog zo populair was is nu al vervangen voor wat nieuws. En de trends die dan wél blijven hangen krijgen in 2017 een kleine twist of update. In dit artikel leest u wat u aankomend jaar online kan verwachten en natuurlijk zelf kunt toepassen op uw website.

ETIM classificatie: hoe werkt het classificeren precies?

Krijgt u ook steeds vaker de vraag vanuit groothandels om ETIM geclassificeerde bestanden aan te leveren? Classificeren kost wat werk maar heeft natuurlijk ook veel voordelen. Voor iedereen die classificeren overweegt of gewoon wat meer wil weten leggen we in dit artikel uit hoe het classificeren nou eigenlijk in zijn werk gaat.

Verbeter uw webshop menu
24 oktober 2016

Een duidelijk en overzichtelijk menu is voor uw webshop van groot belang. Het menu is immers dé plek waar bezoekers starten bij het navigeren door de website. Hoe beter de communicatie van het menu, hoe beter de website presteert. Er zijn verschillende manieren voor het opzetten van een menu. Welke past het beste bij uw bedrijf?

Online berekeningstool voor Flamco

Guidance heeft voor Flamco, producent van verwarming-, koel- en drinkwatersystemen, een online berekeningsprogramma voor expansievaten en – automaten ontwikkeld. Klanten kunnen een uitgebreide reeks aan waardes en instellingen invoeren. Aan de hand hiervan maakt de tool een uitgebreide berekening én laat zien welke vaten of automaten hierbij passen. Zo kan de klant direct het juiste producten en de bijbehorende accessoires bestellen.

11 Tips voor een sterkere homepage
26 september 2016

De homepage is één van de belangrijkste pagina’s van een website of webshop. Een onduidelijke, niet aansprekende, te drukke of juist een te beperkte homepage kan er voor zorgen dat uw bezoekers al direct afhaken. Hoe zorgt u nou dat deze bezoekers blijven plakken én doorklikken naar een volgende pagina? In dit artikel zetten we tips voor een sterkere homepage op een rij.

SEO optimalisatie check in Stentor 6.0
22 september 2016

Stentor 6.0 heeft een handige feature waarbij de kwaliteit van de SEO per pagina gecontroleerd kan worden.

Een gedrukte productcatalogus is nog steeds belangrijk.

In mei 2016 stelde Majestic zich de vraag of klanten nog wel een gedrukte productcatalogus nodig hebben, naast een webshop waarin alle artikelen inclusief voorraadindicaties, prijzen en productspecificaties te vinden zijn. Na onderzoek was het antwoord duidelijk: JA.

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017