Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Webshops, catalogi en productbeheer. Geautomatiseerd en vanuit één database.
Webshops, catalogi en productbeheer
voor producenten en groothandels
met grote of kleine assortimenten.
Geautomatiseerd en vanuit één database

Webshops

Een website of webshop tot in de puntjes verzorgd, van ontwerp tot implementatie. De Guidance Stentor oplossing zet uw product­assortiment moeiteloos online.

Catalogi

Met de Guidance Catalogger oplossing worden uw catalogi, prijslijsten en productsheets geheel geautomatiseerd opgemaakt.

Productbeheer

Met de Catalogger PIM productbeheer software beheert u efficiënt al uw productinformatie.

Volledig geautomatiseerde catalogi

Nooit meer handmatig opmaken dankzij Catalogger

Met de Catalogger software kunt u zelf een complete catalogus genereren, inclusief inhoudsopgave en index. Handmatig opmaken of werk uit handen geven aan een DTP-er is niet meer nodig. Productinformatie kunt u uitstekend beheren in de Catalogger software zelf of kan uit uw ERP systeem worden gehaald.

Webshops voor elk productassortiment

Overzichtelijke websites waarin uw assortiment centraal staat

Websites, e-catalogi en webshops, speciaal ontwikkeld voor producenten en groothandels. De Stentor sites kenmerken zich door een duidelijke weergave van productinformatie met uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden. Daarnaast zijn er vele e-commmerce opties aanwezig voor succesvol online zaken doen.

Beheer waar u wat aan heeft

Alle tools voor een optimaal productbeheer

Guidance weet dat productassortimenten veel onderhoudswerk meebrengen, en heeft hiervoor het Catalogger PIM systeem ontwikkeld. In het gebruiksvriendelijke Catalogger PIM kunt u uw productinformatie gestructureerd beheren inclusief de vele classificatiekenmerken. Met de gedetailleerde productinformatie ligt u een stapje voor en onderscheidt u zich van uw concurrentie.

Bekijk de nieuwste websites en catalogi in ons portfolio

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017