Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Werken bij Guidance

Vacature PHP programmeur - Web developer

Guidance ontwikkelt software voor webshops, product informatie systemen en database publishing oplossingen. Voor het ontwikkelteam zoeken wij een PHP programmeur die meewerkt aan het optimaliseren en uitbreiden van ons web framework.

Jouw taak

Jouw taak is het door-ontwikkelen en toevoegen van nieuwe functionaliteit aan de standaard webshop die wij als basis gebruiken voor de implementaties bij klanten. Denk hierbij ook aan de ontwikkeling van (een framework voor) wizards, calculatieprogramma´s en selectietools. Daarnaast werk je ook aan de beheeromgeving die onze klanten gebruiken voor het onderhoud van de complete webshop.

Je werkt (mee) aan het functioneel ontwerp, front-end, back-end, koppeling met erp-systemen, en alles wat daarbij komt kijken. Zo ben je betrokken bij alle aspecten van het ontwikkelproces. Je werkt nauw samen met de andere programmeurs en je hebt ook contact met klanten.

Jouw profiel

Je bent resultaatgericht, analytisch en je kunt (binnen het team) zelfstandig werken. Je denkt actief mee en denkt in oplossingen om zo (samen) tot het beste eindresultaat te komen. Je hebt een WO of minimaal HBO werk- en denkniveau en 2-3 jaar aantoonbare werkervaring.

Welke kennis verwachten we van je?

  • een uitstekende beheersing van php/sql/html/css/javascript
  • kennis hebben van/overweg kunnen met solr/python/apache/linux
  • je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • je bent niet bang om een nieuwe taal of omgeving te leren
  • je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed.

Wat bieden we?

Je salaris hangt af van je opleiding, capaciteiten en ervaring. We hebben daarnaast een collectieve pensioenregeling. We bieden een uitdagende job waarin je meewerkt om bestaande software verder uit te bouwen en te optimaliseren, en tevens meedenkt en ontwikkelt aan nieuwe software. In ons kleine team werk je plezierig samen met gemotiveerde en enthousiaste mensen.

Ons profiel

Guidance is al meer 20 jaar in business en is expert in database publishing oplossingen voor web en papier. Wij werken met een gemotiveerd team van 15 mensen in Capelle aan den IJssel. Onze klanten, voornamelijk groothandels en fabrikanten met een omvangrijk productassortiment, gebruiken onze software en kennis voor hun webshops, product configurators en de automatische generatie van hun papieren catalogi.

Naast het ontwikkelen van standaard software, verzorgen wij voor onze klanten het gehele project bij de opzet van hun webshop, PIM of generatie van papieren publicaties: van grafisch ontwerp tot en met de training en support.

Solliciteren

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Reageren op de vacature kan door je motivatie en CV te sturen naar vacature@guidance.nl

Meer informatie over Guidance vind je hier, of neem contact op met Cees Bongers. Tel. 010 -264 23 23.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017