Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Werken bij Guidance

Vacature junior webdeveloper

Guidance ontwikkelt software voor webshops, product informatie (PIM) systemen en database publishing oplossingen. Voor ons productieteam zoeken wij een junior webdeveloper die meewerkt aan de websites en webshops die wij voor onze klanten maken.

Jouw taak

Jouw voornaamste taak is het opzetten en inrichten van webshops aan de hand van onze standaard software die wij als basis gebruiken. Het grafisch ontwerp wordt je aangeleverd. Bij jouw werkzaamheden horen ook de installatie, uitleg/training en het beantwoorden van supportvragen van je klant.

Naast onze internetoplossingen leveren wij productinformatie systemen (PIM) en software voor het automatisch opmaken van papieren catalogi. Het inrichten van de PIM database – en later eventueel database publishing oplossingen- zal ook tot jouw werkzaamheden behoren.

Binnen Guidance werk je nauw samen met je collega’s en heb je veel contact met klanten.

Jouw profiel

Je bent resultaatgericht, analytisch en je kunt (binnen het team) zelfstandig werken. Je denkt actief mee en je denkt in oplossingen om tot het beste eindresultaat te komen. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring.

Welke kennis verwachten we van je?

  • je beheerst php /html/css/javascript
  • je hebt kennis van linux /sql/apache
  • het is prettig als je ook ervaring hebt met Adobe Photoshop en/of Adobe InDesign
  • je vindt het leuk om met klanten om te gaan en hen verder te helpen
  • je bent niet bang om een nieuwe dingen te leren
  • je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed
  • je hebt een autorijbewijs

Wat bieden we?

Je salaris hangt af van je opleiding, capaciteiten en ervaring. Daarbij kun je gebruik maken van onze collectieve pensioenregeling. Maar bovenal bieden we je een uitdagende job waarin je in ons team plezierig kan samenwerken met gemotiveerde en enthousiaste mensen.

Ons profiel

Guidance is al meer 20 jaar in business en is expert in database publishing oplossingen voor web en papier. Wij werken met een gemotiveerd team van 15 mensen in Capelle aan den IJssel. Onze klanten, voornamelijk groothandels en fabrikanten met een omvangrijk productassortiment, gebruiken onze software en kennis voor hun webshops, productconfigurators en de automatische generatie van hun papieren catalogi.

Naast het ontwikkelen van standaardsoftware, verzorgen wij voor onze klanten het gehele project bij de opzet van hun webshop, PIM systeem of generatie van papieren publicaties; van grafisch ontwerp tot en met de training en support.

Solliciteren

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Reageren op de vacature kan door je motivatie en CV te sturen naar vacature@guidance.nl

Meer informatie over Guidance vind je hier, of neem contact op met Cees Bongers. Tel. 010 -264 23 23.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017