Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Werken bij Guidance

Vacature front-end webdeveloper

Guidance ontwikkelt software voor webshops, product informatie (PIM) systemen en database publishing oplossingen. Voor ons productieteam zoeken wij een front-end webdeveloper die meewerkt aan de websites en webshops die wij voor onze klanten maken.

Jouw taak

Jouw voornaamste taak is het opzetten en inrichten van webshops aan de hand van onze standaard software die wij als basis gebruiken. Het grafisch ontwerp wordt je aangeleverd. Bij jouw werkzaamheden horen ook de installatie, uitleg/training en het beantwoorden van supportvragen van de klant.

Binnen Guidance werk je nauw samen met je collega’s en heb je veel contact met klanten.

Jouw profiel

Je bent resultaatgericht, analytisch en je kunt (binnen het team) zelfstandig werken. Je denkt actief mee en je denkt in oplossingen om tot het beste eindresultaat te komen. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring.

Welke kennis verwachten we van je?

  • je beheerst php/html/css/javascript
  • je hebt kennis van windows/linux/sql/apache
  • je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed

En verder…

  • je vindt het leuk om met klanten om te gaan en hen verder te helpen
  • je bent niet bang om nieuwe dingen te leren


Wat bieden we?

Je salaris hangt af van je opleiding, capaciteiten en ervaring. Daarnaast hebben we een collectieve pensioenregeling. Maar bovenal bieden we je een uitdagende job waarin je in ons team plezierig kan samenwerken met gemotiveerde en enthousiaste mensen.

Ons profiel

Guidance is al bijna 25 jaar in business en wij werken met een gemotiveerd team van 16 mensen in Capelle aan den IJssel.

We zijn gespecialiseerd in het maken van geavanceerde B2B webshops, PIM systemen en de automatische generatie van papieren catalogi, prijslijsten, datasheets etc. Wij ontwikkelen niet alleen de (standaard) software, maar we verzorgen voor onze klanten het gehele project van het ontwerp tot en met de training en support. Onze klanten zijn voornamelijk groothandels en fabrikanten met een omvangrijk productassortiment.

Solliciteren

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Reageren op de vacature kan door je motivatie en CV te sturen naar vacature@guidance.nl

Meer informatie over Guidance vind je hier, of neem contact op met Cees Bongers. Tel. 010 -264 23 23.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018