Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands EnglishOns portfolio

Ridder Drive Systems

Over Ridder: Ridder is producent van aandrijfsystemen. Eindproducten: Geautomatiseerd opgemaakte catalogi en een geheel responsive website.

De website van Ridder is geheel responsive; tot aan de view op een mobiele telefoon toe. De website is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels en Chinees.

Het productassortiment van Ridder is onderverdeeld in niveaus met commerciële pagina’s, met (onder andere) als reden om hoger in de google ranking te komen. De systeemtekeningen op de productpagina’s zijn voorzien van nummers, die in de tabel onderaan verwijzen naar de juiste artikelen. Daarnaast zijn alle producten voorzien van handige filters/tags die aangeven waar de producten geschikt voor zijn. Deze tags verwijzen weer door naar de commerciële pagina’s.

De productpagina’s hebben in de informatietabel een tab met daarin de beschikbare downloads, waaronder productdatasheets. Deze productdatasheets worden door middel van een plug-in ter plekke gegenereerd, zodra de bezoeker op de downloadknop drukt. Zo zijn de sheets altijd up-to-date.

Website concept en design door Smidswater.

Vergelijkbare cases

PontMeyer

Geautomatiseerde catalogus, webshop, mobiele website en app

Bekijk dit project

Assa Abloy: Nemef & Lips

Geautomatiseerde catalogi en websites

Bekijk dit project

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018