Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands EnglishOns portfolio

De Mandemakers Groep

Over De Mandemakers Groep: DMG, beter bekend als De Mandemakers Groep, is een grote speler in de keuken-, meubel- en sanitair branche. Eindproducten: Geautomatiseerde brochures van offertes en orderbevestigingen.

De Mandemakers Groep gebruikt de Catalogger software om persoonlijke offertes en orderbevestigingen te maken. Deze speciale brochures worden geheel geautomatiseerd opgemaakt in de Mandemakers huisstijl(en). Meer dan 11 dochterbedrijven van DMG waaronder Mandemakers, Brugman keuken & sanitair en Keuken Kampioen werken volgens deze methode.

Klanten krijgen na het bestellen van hun keuken direct de brochure mee: De verkoper voert in het ERP systeem de ordergegevens in en geeft de opdracht voor een orderbevestiging. Vanuit het hoofdkantoor zoekt de Catalogger software alle juiste informatie en afbeeldingen bij elkaar en voegt deze automatisch samen tot een complete pdf die op de vestiging geprint wordt. De tijd tussen het invoeren van de opdracht in het systeem en het verkrijgen van het opgemaakte document als PDF beslaat slechts 2 minuten.

Vergelijkbare cases

De Nieuwe Band

Geautomatiseerde prijslijsten

Bekijk dit project

Van Ditmar

Geautomatiseerde deelcatalogi

Bekijk dit project

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018