Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Rechtstreeks vanuit élk ERP systeem publiceren
Rechtstreeks
vanuit élk ERP systeem
publiceren
Bespaar tijd door uw catalogus en website direct vanuit uw ERP systeem te publiceren

Webshop of catalogus vanuit uw ERP systeem

Bespaar tijd door uw website en catalogus direct vanuit uw ERP systeem te publiceren. Vanuit het ERP systeem wordt alle productinformatie geheel geautomatiseerd omgezet tot een catalogus, website of beiden.

Direct vanuit uw ERP-systeem publiceren

Het ERP-systeem vormt het administratieve hart van uw organisatie. In het ERP systeem is dan ook veel informatie aanwezig die u wilt gebruiken bij het samenstellen van uw catalogus, website/webshop of andere publicaties.


Alle informatie in uw ERP aanwezig

Als het ERP-systeem alle informatie bevat die nodig is voor de publicaties, dan kan de Guidance database publishing oplossing rechtstreeks aan het ERP-systeem worden gekoppeld. Alle geselecteerde informatie wordt dan door de Catalogger of Stentor software direct verwerkt tot een drukwerk catalogus of webshop.

En is niet alle (product)informatie in uw ERP systeem aanwezig? Geen probleem. Dan wordt het Catalogger PIM-systeem ingezet waarin de ontbrekende informatie wordt toegevoegd en beheerd.

Website of webshop

Voor een website of webshop wordt de informatie uit uw ERP systeem gebruikt voor het weergeven van uw productassortiment, (klantspecifieke) prijzen, kortingen, staffels en voorraad. Bestellingen vanaf de website/webshop worden in het ERP systeem ingelezen voor verdere verwerking.


Drukwerk catalogus of prijslijst

Voor een drukwerk catalogus of prijslijst in uw huisstijl kunt u de geselecteerde informatie uit uw ERP direct verwerken tot een professioneel opgemaakt document, dat als PDF-bestand kan worden aangeleverd bij een drukker.


Klik op het logo van uw ERP systeem voor meer informatie

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018