Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English

Productbeheer

Om uw productinformatie optimaal te beheren biedt Guidance het Catalogger Product Informatie systeem (PIM). In de Catalogger PIM database kunt u al uw productgegevens eenvoudig opslaan en beheren om daarna te publiceren naar een papieren catalogus of website.

Gebruikersvriendelijke interface

Catalogger is voorzien van een gebruikersvriendelijk interface waarin alle informatie in één oogopslag zichtbaar is. Informatie kan eenvoudig worden worden verplaatst door middel van drag en drop. De productkenmerken staan overzichtelijk in velden en de bijbehorende afbeelding(en) worden aan de rechterzijde getoond. Via de menu functies of de rechtermuisknop is veel functionaliteit direct onder handbereik. Denk hierbij aan het dupliceren van informatie, zoeken en afbeeldingen invoegen.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Verschillende scherm lay-outs

Er zijn verschillende schermlayouts beschikbaar om uw informatie zo overzichtelijk mogelijk te tonen. Zo is er een layout om verschillende talen naast elkaar weer te geven zodat u een goed overzicht heeft en vertalingen eenvoudig kunt doorvoeren, en een tabel-layout waarin u alle kenmerken van een groep artikelen eenvoudig kunt vergelijken en controleren.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Uitgebreide zoek- en vervang mogelijkheden

Catalogger is geoptimaliseerd voor het zoeken en vervangen binnen grote productassortimenten. Zo kan bijvoorbeeld gezocht worden naar artikelen waarin nog geen afbeelding of bepaalde omschrijving is opgenomen. Bij meerdere talen kan er worden opgegeven of er in één specifieke taal of in alle talen moet worden gezocht. Tevens is er de mogelijkheid om complexere zoek- en vervangvragen samen te stellen en te hergebruiken.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Grote- of kleine assortimenten

Catalogger PIM wordt gebruikt door bedrijven met zowel kleine als grote assortimenten. Productinformatie in één taal of in heel veel talen? De grootte van uw assortiment of de hoeveelheid kenmerken is in Catalogger nooit een beperking.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Werken met meerdere personen

In Catalogger kan single user worden gewerkt, maar u kunt ook met meerdere personen in de database werken om uw producten te beheren. Hierbij bestaat de mogelijkheid om delen van het assortiment voor bepaalde gebruikers(groepen) af te schermen, zodat ieder alleen dat deel van het assortiment of gegevens kan bewerken waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Logbestanden

Catalogger beschikt over uitgebreide logbestand mogelijkheden om uw productassortiment goed te kunnen beheren. Zo is er bijvoorbeeld een logbestand van de nieuwe en vervallen artikelen na synchronisatie van uw ERP systeem, of een logbestand van missende afbeeldingen standaard aanwezig.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Maak verschillende soorten publicaties met behulp deelselecties

Verschillende publicaties hebben elk hun eigen inhoud. Op uw website is er bijvoorbeeld meer ruimte voor het tonen van uitgebreide informatie dan in uw catalogus, waar u het aantal pagina's misschien beperkt wil houden. Voor zowel uw website als catalogus, deelpublicaties of prijslijsten kunt u door middel van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiezen welke informatie uit de PIM database u wilt publiceren.

De mogelijkheden van Catalogger PIM

Meerdere sorteringen vastleggen

U kunt zelf vastleggen op welke volgorde u uw producten wil tonen. Dit kunt u desgewenst voor elke publicatie apart instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld per land een aparte volgorde hanteren in de presentatie van uw producten om zo in te spelen op de meest gevraagde producten per land.

De mogelijkheden van Catalogger PIM
Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017