Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Catalogi, productsheets en prijslijsten met Catalogger
Geautomatiseerde
catalogi, productsheets en prijslijsten
met Catalogger
webshops, mobiele applicaties en databeheer speciaal voor producenten en groothandels

Geautomatiseerde catalogi, prijslijsten en productsheets.

Voor het automatisch genereren van een drukwerkcatalogus, prijslijst of productsheet heeft Guidance de database publishing software Catalogger. De inzet van Catalogger levert groothandels en producenten al meer dan 20 jaar aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op.

Geautomatiseerd publiceren met Catalogger

Geautomatiseerd publiceren met Catalogger

U beheert uw eigen productinformatie al, dus waarom maakt u ook niet zelf uw catalogus? Met de Guidance software oplossing Catalogger wordt al uw product data automatisch omgezet tot een compleet opgemaakte catalogus, inclusief inhoudsopgave en index, met een vormgeving die aansluit op uw wensen en huisstijl.

Naast het geautomatiseerd publiceren biedt Catalogger u ook de mogelijkheid om uw productinformatie optimaal te beheren.

Geautomatiseerd publiceren met Catalogger
Catalogus uit ERP systeem

Catalogus uit ERP systeem

Heeft u alle informatie in uw ERP systeem of een andere database beschikbaar? Dan kunt u direct vanuit deze bron publiceren.

Met de mogelijkheid om direct vanuit uw ERP systeem te publiceren zult u voortaan een hoop tijd besparen. Alle gewenste informatie uit het ERP wordt in één keer doorgevoerd naar een volledig opgemaakte catalogus of prijslijst. Dit betekent aanzienlijke tijd- en kostenbesparing, geen dubbel onderhoud, en geen invoerfouten meer!

Websites en webshops

Catalogus met Adobe InDesign of Adobe FrameMaker

InDesign en FrameMaker zijn de meest gebruikte opmaakpakketten in de grafische wereld voor het maken van professionele layouts voor (drukwerk) publicaties. Door InDesign of FrameMaker te combineren met de Catalogger software en uw database maakt u voortaan geautomatiseerd de mooiste en snelste catalogi, prijslijsten, en productsheets.

Websites en webshops
Websites en webshops

Van catalogus naar webshop

De productinformatie die u gebruikt in uw catalogus kan rechtstreeks naar uw webshop worden gestuurd. Zo kunt u vanuit één database meerdere mediakanalen besturen. Guidance maakt webshops met vele mogelijkheden waarbij het assortiment centraal staat.

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2017