Spring naar informatie
Nederlands English
Tik uw trefwoorden hierboven
Nederlands English
Nieuws & Updates van Guidance

Hoe onze klanten zelf webpagina’s ontwerpen met de webeditor.

Sinds de lancering van Stentor 6.0 maken onze klanten gebruik van een gloednieuwe en verbeterde webeditor. Met de WYSIWYG editor maken zij in een handomdraai de mooiste professionele webpagina’s. We hebben enkele reacties voor u op een rij gezet.


Pagina’s creëren zonder voorkennis

Om gebruik te maken van de Stentor webeditor heb je geen speciale kennis nodig; iedereen kan er mee aan de slag. De webeditor zit gebruiksvriendelijk in elkaar.

“De nieuwe Stentor webeditor is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele mogelijkheden op het gebied van design. Waar dit voorheen vooral via CSS mogelijk was, kun je nu zonder veel technische kennis mooie designs maken”  Vertelt Peter van SHI. “Omdat alle design elementen automatisch responsive zijn heb je de garantie dat het op alle schermformaten goed functioneert.”

Met Stentor kunt u zonder externe hulp (en bijkomende kosten) uw eigen webpagina’s opzetten: de website kan volledig in eigen beheer blijven.


Altijd responsive

Gebruikers hoeven zich niet druk te maken over het ontwerp op verschillende apparaten en schermgroottes. De verschillende elementen die geplaatst kunnen worden zijn allemaal responsive. Zodra de browser minder breed wordt schalen de elementen automatisch mee. En bij de indeling van de layout kan er zelfs handmatig worden aangegeven hoeveel kolommen per schermbreedte getoond mogen worden.


Werken in de huisstijl

In de nieuwe webeditor staan alle design-elementen al klaar in de juiste huisstijl. Zo kan er super snel gewerkt worden en is de kans op design- en layout fouten klein. De kwaliteit en de huisstijl blijft op deze manier optimaal bewaakt.

“Nu ik gewend ben aan de nieuwe editor merk ik dat ik veel sneller een nog mooiere pagina kan opzetten.”  Vertelt Dieuwke van Flamco/HSF. “De in eerste instantie voor mijn gevoel beperking in vrijheid, blijkt juist een verbetering voor de kwaliteit, consistentie en dus ook de snelheid. Ook het knippen en plakken van elementen op een pagina is een hele verbetering.”


Voor zowel Flamco als HSF hebben Dieuwke en haar collega's veel verschillende webpagina's opgezet met allerlei soorten informatie. Ook de Google maps kaartjes en adresgegevens die daarbij horen konden via de webeditor eenvoudig worden geplaatst.


Tientallen componenten om uit te kiezen

In de webeditor wordt een webpagina opgebouwd met voor gedefinieerde componenten met verschillende opties en mogelijkheden. Deze componenten, zoals bijvoorbeeld een slider, producten carrousel, filmpjes of paginabrede afbeeldingen, kunnen met één klik in de pagina worden geplaatst.


Snel componenten wisselen of wijzigen

Naast het maken van de pagina’s en het plaatsen van de componenten kunnen deze ook net zo makkelijk verwisseld of aangepast worden. Zo kunnen de webpagina’s in no time heringedeeld en vernieuwd worden.

“De grootste handigheid van de kant en klare componenten is het gemak waarmee ik pagina’s kan herindelen.”  Vindt Danny van Dataflex. “Hierdoor hebben we al op meerdere pagina’s (meest opvallend onze homepagina) secties heringedeeld waardoor we merken dat gebruikers onze site efficiënter gebruiken.”

Wilt u zelf aan de slag? Of eerst even wat meer zien?

Voor een demo van de webeditor of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Guidance. Dit kan via telefoonnummer +31 (0)10 – 264 23 23 of het onderstaande formulier.

Wij maken gebruik van cookies. © Guidance BV 1993 - 2018